De tweejaarlijkse Europalia in Brussel staan dit jaar in het teken van Indonesië. Deventer doet mee met een aantal voorstellingen maar vooral ook met een eigen programma. Maar liefst ruim 6 weken lang.

Focus op Indonesië, van 2 november tot 17 december.

Samen met mijn vaste pianist Michiel Hinnen brengen we in het kader van deze expositie op 3 december wederom 'indisch repertoire' ten gehore. Natuurlijk zullen de liederen van Paul Seelig en Bernard van den Sigtenhorst Meyer niet ontbreken. De exacte programmering van die dag is nog niet bekend maar het tijdstip van aanvang zal zijn tussen 15u en 15u30.

  

 

 

 

Lees meer: Focus op Indonesië - optreden op 3 december 2017

Op zaterdag 16 september 2017 verzorg ik samen mij mijn pianist Michiel Hinnen een concert in de serie 'Muziek na de Markt' in de Lutherse Kerk (De Amersfoortse Zwaan) in Amersfoort. Het start om 16 uur.

Op het programma staan uiteraard Indische liederen van Paul Seelig, Constant van de Wall en Bernard van den Sigtenhorst Meyer. Deze zullen van korte toelichtingen voorzien worden. Ook brengen we enkele Franse liederen van onder andere Maurice Ravel ten gehore. Michiel zal ook enkele pianowerken spelen, waaronder het schitterende Habañerra van Debussy.

De toegang is vrij en er is een vrijwillige collecte na afloop.